Clubcompetitie

ClubCompetitie.
Ieder jaar is een vast element de ClubCompetitie met vier thema's die in juni voor het volgende seizoen worden vastgesteld. Thema's zijn o.a. geweest: Wachten, Stilleven, Verval, Detail, Regen, Abstract, Flora, Vertedering, Macro, Armoede, Bomen, Landschap, Portretten, Straatfotografie, Fauna, Beweging, Nachtfotografie, Spiegeling, Reis- en vakantiefotografie, Stilleven, ……...
Het werkt als volgt:
Stap 1. Ieder lid kan drie foto's insturen die anoniem op de website worden geplaatst.
Die foto's worden door de leden beoordeeld op de criteria  techniek, gevoel en uniciteit.
Voor ieder criterium worden punten gegeven.
Die foto's worden intern op de clubavond besproken d.m.v. projectie met beamer.
Stap 2. Na de interne bespreking kan ieder lid twee foto's (in passe-partout van 40x50cm) insturen voor beoordeling door een externe beoordelaar.
De externe beoordelaar kan een fotograaf zijn of iemand uit de kunstzinnige vorming. We vinden het belangrijk om het werk niet alleen te beoordelen vanuit het fotografische perspectief.
Aan het einde van het seizoen in juni is er een wisselprijs "de gouden camera" op basis van de punten van de externe beoordeling.
Van de vier thema’s per seizoen tellen de drie best scorende.
Foto's van de ClubCompetitie vindt u hier.

Elk jaar hebben wij een clubcompetitie met verschillende onderwerpen, onze opdrachten voor het seizoen 2016/2017 zijn te vinden op onze jaaragenda

Klik hier voor het bestand clubcompetitierichtlijnen pdf file.

Clubcompetitie:

de clubcompetitie wordt gecoördineerd door  Dick Sleiffer. Alle foto’s voor de clubcompetitie worden gestuurd naar het adres: