Activiteiten AFC Flevo

In de regio Utrecht-’t Gooi zijn wij een kleine club enthousiastelingen die veel tijd steken in het verbeteren van onze foto-vaardigheden.
Wij vinden het belangrijk dat alle leden iets vinden in de activiteiten waar ze plezier in hebben en waarmee ze hun eigen vaardigheden kunnen verbeteren.
Daarom  inventariseren we minstens 1x per jaar waar accenten moeten komen te liggen tijdens de clubavonden.
Daar waar nodig organiseren we speciale avonden voor die leden die in een specifiek onderwerp geïnteresseerd zijn.
Dat kan per jaar verschillen. Sommige activiteiten zijn vaste delen van het programma, andere activiteiten worden ad hoc georganiseerd.
In het menu (links) vindt u een overzicht van de activiteiten zoals die op dit moment, 2016/2017 georganiseerd worden.